TUKEMINEN EDUSKUNTAVAALITYÖSSÄ 2015

Tukiyhdistys

Taisto Miettisen tukiyhdistys on avannut vaalitukitilin (aikaisintaan 6kk ennen vaalipäivää ja viimeistään 2 vk vaalipäivän jälkeen aiheutuneita kuluja, laki ehdokkaan vaalirahoituksesta 2 §). Kertyneet varat käytetään kokonaisuudessaan vaalimainontaan.

Vaalitukitili:

Tilinumero: Fl80 3131 1001 3962 45

BIC: HANDFIHH

Viestiksi: Eduskuntavaalituki 2015
Saaja: Taisto Miettisen tukiyhdistys

Tuen määrä voi olla samalta tukijalta maksimissaan 6000 € (laki 4 §). Vaalirahoituslain 4,5 §:n mukaan "Tukiryhmän on huolehdittava, että vaalikampanjaan kuuluvasta tai sitä tukemaan tarkoitetusta maksullisesta mainoksesta käy ilmi mainoksen maksajan nimi. Yksityishenkilön nimeä ei saa kuitenkaan julkistaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen maksamansa mainoksen arvo on eduskuntavaaleissa pienempi kuin 1 500 euroa."

Rahaa tarvitaan pääasiassa esitteiden painattamiseen ja jakoon sekä lehtimainontaan.

Mukaan tukitiimiin

Raha ei ole kuitenkaan ainoa tapa tukea. Mikään ei ole niin arvokasta tukea kuin puhuminen.
Toivomme, että Taistosta ja Perussuomalaisista keskustellaan mahdollisimman monella työpaikalla ja kodeissa. Kotisivun www.taistomiettinen.fi mainostaminen on myös mahdollista sosiaalisissa medioissa twitterissä ja facebookissa tykkäämällä ja jakamalla Taiston kirjoituksia.

Voit myös liittyä tukitiimiin ottamalla yhteyttä vaalipäällikköön. Kaikenlainen apu on tervetullutta. Kerro meille, kuinka voisit auttaa vaalityössä, jossa tutustut uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Mainostaminen

Jos haluat tukea mainostamalla sivuilla, niin voit ottaa yhteyttä vaalipäällikköön.

Kiitos kaikesta tuesta!

Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaan
Taisto Miettisen tukiyhdistys

Lisätietoja antaa Taisto Miettisen vaalipäällikkö Jarkko Huttunen (uusimaa.huttunen@gmail.com)